Compania noastra asigura servicii de sudura PEHD prin toate tipurile de imbinare folosite la sudura tevilor si fitingurilor din PEHD:

  • BW - imbinare cap la cap
  • SW - imbinare suprapusa cu manson(mufe)
  • SS - imbinare tip sa

folosind procedeele de sudare:

  • SD - sudarea cu element de incalzire drept
  • SRM - sudare prin electrofuziune a imbinarilor suprapuse cu manson
  • SRS - sudarea prin electrofuziune a imbinarilor tip sa (derivatie)

Electrofuziune


Electrofuziunea se utilizeaza la sudarea tevilor, fitingurilor si vanelor PE si permite o conexiune sigura, instalare sistematica, economica si eficienta a sistemelor de conducte PE. Calitatea sudurii depinde intr-o masura considerabila de grija cu care se efectueaza lucrarile de pregatire. Imbinarea prin electrofuziune ar trebui sa fie efectuata numai de personal instruit.

Cap-cap


Suprafetele de imbinare ale tevilor si fitingurilor sunt incalzite la temperatura de sudura si unite prin presare mecanica, fara adaus aditional de material, rezultand o imbinare omogena.

Cap-cap PP-R/H


Pentru aplicatiile unde fluidul vehiculat este la o temperatura ridicata sau din cazua compozitiei chimice a acestiua este incompatibil cu alte materiale se folosesc solutii din polipropilena imbinate prin sudura cap-cap care garanteaza o imbinare omogena a materialului si elimina riscul scaparii din instalatie a unor substante potential daunatoare atat pentru personal cat si pentru mediu.

Despre companie

Locul 1 in Top Afaceri Romania Microintreprinderi, localitatea CRAIOVA, domeniul 4221: Lucrari de constructii a proiectelor utilitare pentru fluide.

Date de contact

Copyright © 2015

S.C. Plast-Edilitare S.R.L.

Toate drepturile rezervate.